Att sätta intentioner


Uncategorized / Tuesday, December 30th, 2014

2014 närmar sig sitt slut och det är dags att summera året som varit. Men jag tycker att ännu viktigare än att summera året som har gått är det att sätta intentionerna för det kommande året. Jag har en anteckningsbok som jag bara tar fram just kring årsskiftet. I den skriver jag ner vad jag önskar mig för det kommande året. Och minst lika roligt som det är att drömma, önska och planera är det att se vad jag drömde om för ett år sen och tänkte att det här året skulle föra med sig.

 IMG_0271

I boken skriver jag

2015 blev året då jag…

… och så skriver jag ner 5-10 punkter som jag önskar ska bli till verklighet innan nästa årsskifte.

 

En annan idé som jag såg på Facebook och gillade var den här:

I januari, varför inte starta året med en tom burk som du fyller med lappar med alla bra saker som händer. Sen, på nyårsafton, töm burken och se vilka fantastiska saker som har hänt under året. 

IMG_0073

Om du vill diskutera dina drömmar för 2015 med någon så skulle jag tycka att det vore jätteroligt att få göra det med dig!

Med önskan om ett fantastiskt 2015!