Att inse att jag har allt jag önskar


Uncategorized / Tuesday, February 16th, 2016

I början av hösten kände jag att jag ville göra en ny vision board. Det var flera år sedan jag gjorde en sist och jag vet ju att det jag sätter upp som önskningar på min vision board brukar dyka upp i mitt liv. Den här gången valde jag att göra en levande vision board med hjälp av en vajer och magneter från Granit. Då kan jag ändra om och byta bilder allteftersom om jag har lust.

Det som slog mig när jag valt ut bilder som gör mig glad och inspirerad och som representerar sånt som jag vill ha mer av i mitt liv var att jag faktiskt har nästan allt redan. Det enda som jag påtagligt saknar är en kärleksrelation, någon att dela det jag har och upplever med. Annars har jag allt: jag har mina underbara barn, jag jobbar med det jag drömmer om och älskar, vänner att prata, skratta och göra tillsammans med, ett hus som jag trivs i och där jag känner att jag kan stanna, jag reser, yogar och har all frihet jag så länge längtat efter. Det betyder inte att jag inte vill resa mer, lära mig mer, möta fler människor, yoga mer. Utan att jag faktiskt lever det liv jag så länge har drömt om. Och att vad som än dyker upp som jag vill göra så finns det inte mycket som hindrar mig från att göra det, annat än de hinder jag själv sätter upp i mitt huvud (som skuld, till exempel).

IMG_3620

För mig var det väldigt nyttigt att se att jag till så stor del redan lever det liv som jag drömmer om. Det kan vara lätt att glömma när vardag avlöser vardag och det är fullt upp med läxor, fritidsaktiviteter och matlagning. När drömmarna tar mig härifrån och längtan efter förändring drar i mig. Då kan jag zooma ut och uppskatta allt jag har och vägen som har tagit mig hit.