Att vila


Uncategorized / Wednesday, March 2nd, 2016

Precis som jag tror att det är viktigt att vi har de där platserna där alla känslor är välkomna tror jag att vi behöver en plats där vi kan vila. En plats där vi kan släppa allt ansvar, alla beslut och alla måsten och bara bli omhändertagen. 

  
Det är inte alla förunnat att ha en sådan plats. Jag hade lyckan att hitta min för ett år sedan. Min plats ligger i Goa, på Mandrem beach. I ett enkelt hotell med sju hyddor. Fem minuters promenad bort ligger ayurvedakliniken dit jag går varje morgon för att dricka ghee som en del av min panchakarma, varje förmiddag för en behandling och var tredje dag för att träffa ayurvedaläkaren. Läkaren som bara genom att se mig i ögonen och ta min puls kan säga mer om mig och hur jag mår än de flesta svenska läkare jag har träffat. 

  
Och jag yogar. Blir serverad mat. Ompysslad. Har tydliga rutiner. Inga måsten. Och jag läker. Inifrån och ut. Till kropp och själ.

  
Och jag önskar dig lyckan att hitta den plats som är din att vila på.