Att säga JA till livet


Uncategorized / Monday, March 21st, 2016

Jag har aldrig haft svårt att säga ja till livet. Jag har snarare svårt att säga nej. Att begränsa mig. Det finns så mycket att göra, att lära, platser att upptäcka, saker att se, människor att träffa. Jag blir uttråkad av rutiner och att göra samma saker. Jag behöver stimulansen i att planera, drömma, utveckla mig och lära mig nya saker.

IMG_3202

Tidigare har jag sett det här som ett hinder, något som gjort det svårt för mig att passa in i den typ av karriär jag valde när jag var yngre. Idag har jag förstått att det också går att vända till en fördel och en styrka. Jag har landat i att jag aldrig kommer att kunna ha enbart en sysselsättning som ska hålla mig stimulerad vecka ut och vecka in, år efter år. För mig är det kanske lagom att ha som nu, fyra olika ben att stå på: yoga, coachning, resor och att plantera träd i Afrika. Det finns ingenting som säger att de här benen kommer att vara konstanta, jag skulle tro att det snarare är tvärtom. Vilka ben min verksamhet vilar på kommer att förändras i takt med att jag utvecklas. Men så länge jag följer min röda tråd, så länge jag stämmer av de nya idéer jag får mot min övergripande vision, så kommer jag att vara på rätt väg.