Att låta livet veckla ut sig


Uncategorized / Monday, June 20th, 2016

En av de vackraste fraser jag vet är Letting life unfold. Jag hittar ingen bättre översättning än att låta livet veckla ut sig framför mig. Orden är inte mina, utan Anna Hagstedts. Anna, som är den som ringde det där telefonsamtalet till mig i juni förra året, som ställde frågan som var mer än jag någonsin kunnat drömma om: Vill du börja coacha med mig i mitt program Vad vill du bli? Det var en fråga som gjorde mig så glad att jag inte behövde fundera en endaste liten sekund, svaret var ett omedelbart JA! Nu, ett år senare, har det blivit verklighet. Jag är numera en av coacherna i Vad vill du bli, något jag är väldigt glad och stolt över. Är du nyfiken på programmet kan du läsa mer under fliken Coachning i vänstermenyn.

IMG_5918

För några veckor sen träffade jag Elin, en av mina kurskamrater på min första yinyogalärarutbildning. I förbifarten slänger hon ur sig: du har aldrig funderat på att ha yogaklasser inne i stan? Nej, det hade jag inte funderat på, för hur skulle det gå till? Det visade sig att en kompis till Elin nyss hade köpt en yogastudio och hade frågat om Elin ville börja undervisa där. Elin kände att hon inte hann med det just nu och skickade frågan vidare till mig. I förra veckan träffade jag Malin och Frida som har köpt yogastudion och några dagar senare blev det klart att från och med augusti håller jag två yogaklasser varje vecka där. Återigen mer än vad jag någonsin kunnat drömma om!

IMG_2242

Min konstanta påminnelse om att alltid leva i tillit.

Det finns så mycket som livet kan ge oss som vi inte har en rimlig chans att tänka ut på egen hand. Det finns så mycket som kan hända när vi låter livet veckla ut sig framför oss, när vi tar varje litet steg i tillit.