Att ändra sitt synsätt för att ändra sitt liv


Uncategorized / Tuesday, June 28th, 2016

Den allra största delen av hur vi upplever livet ligger i hur vi ser på saker omkring oss. Jag hade till exempel länge en känsla av att jag inte hade råd att resa, att resor var för andra mer äventyrliga människor. Jag reste kanske en gång om året och ofta med budgetflyg och billiga hotell. Jag älskade att resa, men kände aldrig den sprudlande glädjen av överflöd och att jag verkligen reste på det sätt jag ville, utan mer en längtan efter att resa mer och på ett annat sätt, efter att ha råd att bo på fina hotell och ha känslan av att inte behöva begränsa hur och vart jag reste.

IMG_0695

Vändning för mig kom när jag blev presenterad för Dreamtrips. Dreamtrips ger mig tillgång till 4-5-stjärniga hotell till oslagbara priser, prisgarantier på flyg och hotell och en massa andra fördelar. Dreamtrips är inte bara en bokningssida och en app, utan en hel resecommunity som hela tiden utvecklas och bara blir bättre och bättre. Senaste nyheten är att jag kan samla pengar att resa för genom att äta på utvalda restauranger som ger 20% eller mer tillbaka i pengar jag kan resa för.

IMG_2481

När jag förstod hur Dreamtrips funkar var det som att världen öppnade sig för mig och att resa på det sätt jag alltid drömt om blev tillgängligt för mig. Under de 2 1/2 år som jag har använt Dreamtrips har jag fått flera tusen kronor tillbaka när jag använt prisgarantierna, pengar jag har kunnat boka nya resor för. Tack vare tillgodot har jag kunnat boka vissa flygresor gratis. Jag har bott på 5-stjärniga hotell i Budapest, London, Amsterdam, Kuala Lumpur och på Mallorca, för smått otroliga priser. Jag har varit på Disneyland Paris med mina barn och betalat en bråkdel av vad boende och inträde kostar i vanliga fall. Jag har bokat hotell i Sverige, London och Paris billigare än vad hotellet själv kan förstå att jag kan betala. Jag har kunnat ta med mina barn på resor som de har drömt om att göra. Jag har varit på sparesor och cityweekends med vänner. Att jag dessutom har träffat en massa nya vänner genom Dreamtrips är bara en extra bonus.

IMG_0634_2

Dreamtrips vision är att vi alla ska ha råd att resa, resa tillsammans och få ha härliga upplevelser tillsammans med vänner och familj. Precis det som Dreamtrips har gett mig! Det är upplevelserna vi kommer minnas senare i livet och det är upplevelser som gör mig rik.

Vill du veta mer om hur det funkar? Skicka mig ett mail på anna@annaarnetz.se!