Bokföring – Drömfångaren

Drömfångaren är essensen av det jag är här för att bidra med, min gåva till världen. Vi startar företag fyllda av drömmar men det är så lätt att drunkna i allt omkring och låta oss uppslukas av drömmen. Jag vill underlätta för dig som ska eller har startat företag att bli trygg med allting kring formalia, bokföring, skatter, deklarationer, ekonomi och pengar.

Du kan arbeta med mig i tre olika format:

Drömfångarens medlemstjänst
Vi arbetar tillsammans under en längre tid för att du som är egenföretagare ska lära dig hur bokföringen kan kännas befriande lätt och på sikt bli ekonomiskt läskunnig

Kurser
Skapa pengar – 8 veckor till finansiellt självförtroende
En kurs för dig som vill lära dig investera dina och ditt företags pengar så att de kan börja växa och arbeta för dig, så att du på sikt kan jobba mindre för pengar

Vinstmaskinen – 8 veckor till ett lönsamt företag
En kurs för dig som aldrig mer vill oroa dig för om du har tillräckligt med pengar för att betala skatter, moms eller lön och dessutom se till att ditt företag är lönsamt och ger dig den frihet och flexibilitet du vill.

Steget till eget – 8 veckor till ditt eget företag
En kurs för dig som vill starta eget men känner dig överväldigad av hur du egentligen gör. Jag guidar dig steg för steg genom allt du behöver veta.

Samtal
Enskilda samtal med fokus på just det du behöver
– Allmänt samtal om det du behöver hjälp med
– Deklarationsakuten
– Utvecklingssamtal för egenföretagare

All information finns på Drömfångaren.