Vägskäl i livet – Coachning

“Vänd ditt ansikte
till ditt innersta,
lyssna på din längtan.

Lita på de svar
som finns i stillheten.

Öppna ditt hjärta,
gråt om tårar vill ut.

Räta på din rygg,
vänd stegen åt det håll
som glimmar mest.”
Sofia Sivertsdotter

De här orden av Sofia Sivertsdotter är essensen av det jag vill ge dig när du möter mig som coach. Jag vet hur lätt det är att tro att allt annat i livet är viktigare än att gå åt det håll som glimmar mest. Men jag vet också att så länge du inte går den glimrande vägen så kommer någonting i dig att skava.

Vi kommer alla till vägskäl i livet, perioder när vi behöver ta aktiv ställning till vart vi är på väg och vad vi finner meningsfullt. Kanske står du i ett vägskäl i ditt arbetsliv eller i ditt privatliv. Även om du har familj och vänner omkring dig att diskutera dina funderingar med, kan det vid vissa tillfällen vara skönt att prata med en utomstående som har till enda uppgift att lyssna på och spegla dina funderingar. Majoriteten av de tankar vi tänker är samma som vi tänkte igår, i förrgår och dagen dessförinnan och som vi kommer tänka imorgon, i övermorgon och många dagar framöver också – om vi inte gör något åt det aktivt. Som coach hjälper jag dig att bena ut dina snurrande tankar, att hitta en struktur och en väg framåt. En väg som är din, för de svar vi kommer hitta är dina och enbart dina. Jag går med dig en bit på vägen och ser till att du kommer iväg framåt som du ska.

Du kan boka tid för enstaka samtal, men min erfarenhet säger att du får bäst resultat om vi bokar en serie samtal där du kan komma att få uppgifter att utföra mellan tillfällena. Varje samtal är cirka 60 minuter och sker via Zoom.

Du väljer om du vill boka ett, tre eller fem tillfällen.
Ett tillfälle – 1 500 kronor 
Tre tillfällen – 4 000 kronor 
Fem tillfällen – 6 500 kronor 
Samtliga priser är inklusive moms

Om du har frågor eller vill boka en tid mailar du mig på anna@annaarnetz.se.