Lust till livet – coachprogram för dig som är på väg tillbaka efter en utmattning

Grattis! Om du har hittat till den här sidan är du med största sannolikhet tillbaka ut i arbetet igen efter en tids utmattning. Jag tror att du har lärt dig mycket om dig själv under din sjukdomstid. Men kanske är du lite rädd för om du kommer att kunna hålla i insikterna när hjulen börjar snurra igen? Så kände jag själv när jag tog mina första stapplande steg ut i arbetslivet igen efter 2 års sjukskrivning. Med det här coachprogrammet vill jag hjälpa dig att ge dig själv bästa möjliga förutsättningar att skapa ett hållbart och roligt liv framöver. Tillsammans kommer vi att skapa din alldeles egna karta att orientera dig efter på din väg tillbaka till livet som du vill leva det.

Jag som är med dig på den här resan heter Anna Arnetz, och bortsett från att jag är yinyogalärare och ICF-diplomerad coach har jag även egen erfarenhet av en längre tids utmattning. Under min tid på väg tillbaka från min sjukskrivning upplevde jag att den hjälp jag kunde få från sjukvården var högst begränsad och att jag inte blev sedd och hörd och stöttad i det jag behövde hjälp med. Nu bjuder jag in dig till programmet jag själv önskar att jag hade fått gå!

Lust till livet – början

Programmet består av tre samtal om vardera ca 1 timme. Efter de här samtalen har du en karta att hålla dig till om du känner att du är på väg att falla tillbaka. Vi tittar bland annat på:

 • Nuläget. Hur hamnade jag här? Vad har jag lärt mig av min utmattning? Hur integrerar jag det jag lärt mig i mitt liv?
 • Vilka är mina fällor? Och vilka är mina varningssignaler? Vi identifierar dem och hittar strategier för dig att navigera mellan dem framöver.
 • Balans. Hur ser min balans ut och vad behöver jag för att hålla den?
 • Övriga frågor som dyker upp under samtalens gång

Pris och övrig info
3 samtal om vardera ca 1 timme med 1-2 veckors mellanrum
Samtalen sker på telefon och mellan varje samtal får du övningar att förbereda till nästa tillfälle
Med samtalen och övningarna som underlag sätter vi samman din alldeles individuella Lust till livet-karta

Pris 3 500 kr inkl moms

Lust till livet – fortsättningen

Om du känner att du vill fördjupa det vi har arbetat med under grundprogrammet kan du välja att fortsätta med del 2 av programmet där vi under fem samtal fortsätter att utforska det vi påbörjade under del 1. Här är fokus mer på vem du är efter utmattningen, för om du kör på som du gjorde på din väg mot utmattning är sannolikheten i det närmaste 100% att du kommer att hamna där igen.

Under fortsättningen tittar vi på:

 • Vad är viktigt i mitt liv? Vilka värdeord vill jag leva efter?
 • Drömmen om framtiden
 • Var finns min lust? Att hitta och följa den
 • Vad fyller mig med energi och vad dränerar mig?
 • Rädslorna. Hur hanterar jag dem och vad vill de säga mig i sin missriktade omtanke?
 • Vem är jag? Att släppa taget om min gamla självbild och kliva in i mitt nya jag
 • Vägen framåt
 • Övriga frågor som dyker upp under samtalens gång eller områden från del 1 som du vill fördjupa dig i

Pris och övrig info
5 samtal om vardera ca 1 timme med 1-2 veckors mellanrum
Samtalen sker på telefon och mellan varje samtal får du övningar att förbereda till nästa tillfälle
Med samtalen och övningarna som underlag fortsätter vi att utveckla och förfina din alldeles individuella Lust till livet-karta

Pris 5 500 kr inkl moms