Mina bästa tips

Här kommer mina bästa tips på böcker, poddar och annat.

Vill du höra min historia finns det en intervju med mig i podden Awakening Moments med Nadia Wallin. Finns där poddar finns. Samtalet är på engelska.

Känslosmart – Konsten att leva med sig själv och andra av Maria-Pia Gottberg och Anna Eriksson Skarin är boken jag längtat efter, den innehåller så mycket av det jag längtat efter att läsa i en och samma bok. En av de viktigaste böcker jag läst! Känslosmart finns även som podd, du hittar den där poddar finns.

How yoga works av Geshe Michael Roach är den bästa bok jag läst om yogans subtila men ändå starka kraft. I lättläst romanform beskriver den yogans påverkan på den som utövar yoga och dess omgivning, lika mjukt och outtröttligt som vattendroppen som urholkar stenen.

Making work work for the highly sensitive person av Barrie Jaeger fick mig att förstå flera saker, bland annat varför det är så otroligt viktigt för mig att ha ett meningsfullt arbete, varför jag trivs så bra som egenföretagare och varför det är viktigt för mig att hitta min mission. Varm rekommendation för dig som också är högkänslig!

En ny studie visar att kvinnor har sämre ekonomiskt självförtroende än män skriver DN den 15 augusti 2019. Det måste vi ändra på, eller hur!