Sagt om Anna

“Anna är en yogalärare som skapar ett rum för verklig förändring. Det kräver mod.”

“Tack för enormt fin yoga!!!!”

“Tack Anna för den stund jag kunde vara med på yogan idag. Det är så meditativt och rofyllt och ditt fantastiska sätt att leda oss på mattan med varsamhet är bara bäst. Jag är så glad att jag fann denna form av yoga. Kram till dig”

“Anna har varit helt fantastisk som coach. Mycket duktig på att få mig att definiera mål för varje coachning, och att återkoppla i diskussionerna mot målet. Ibland har jag haft ett behov av att flyta iväg åt ett annat håll, och ofta uppnåddes målet med helt andra parametrar än vi trodde från början, men det är ju det som är spännande! Om man visste vilken väg man skulle ta för att lösa “knuten” kunde man ju göra det själv Därav behovet av en coach som guidar en med insiktsfulla frågor så att “polletten” (eller “polletterna”) trillar ner. Jag har även uppskattat mycket att få hjälp med olika tekniker för att uppnå och jobba med det jag har landat i att jag ska jobba med. Anna har hjälpt mig med flera sådana tekniker och metoder för att bearbeta det som kommit upp.”

“Du är en mycket bra coach, jag är på väg…tack vare dig!”

“Det funkar! Jag trodde inte jag skulle få ut så mycket av samtalen som jag fick! Det fick mig att börja tänka och processen som Anna satte igång fortsatte även efter samtalen. Jag löste problem jag inte visste att jag hade och det visade sig att de dessutom påverkade mitt dagliga liv. Hon är MAGISK! Hon ställer frågor ingen ställer för att hon vill ha svar, ett ärligt svar! Detta gör att man kommer på saker man tidigt i livet lärt sig att inte tänka på! Det funkar!!”

“Efter mina coachsamtal så ser jag saker klarare. Frågorna fick mig att tänka efter på saker som jag trodde jag visste svaret på, men vid närmare eftertanke var några av svaren automatiska och  inte det som jag egentligen tycker eller vill.  Inser att jag har haft en hel del rädslor som stoppat mig och när jag börjar utmana dem så faller mycket på plats och jag hittar ett härligt lugn och en styrka inombords. Efter samtalet bubblade en massa idéer och ny inspiration upp inom mig. En härlig känsla och precis vad jag behövde. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer till Anna som coach.”

“Anna är mycket duktig coach som inspirerar och hjälper till att rensa upp bland tankarna och hjälper till att göra vägarna/målen klara samt sätter upp kortsiktiga och långsiktiga mål för att nå ett ännu större mål. Plus plus!”