Wake up your Economy – Workshop för egenföretagare

När? Söndagen den 22 september 2019 kl 10-17

Var? Yin & Yang Yogastudio, St Eriksgatan 104, Stockholm

Vad kostar det? 2 000 kr exkl moms. Du bokar din plats via Boka direkt.

En heldag för dig som är egenföretagare och vill förändra din relation till ekonomi och pengar och samtidigt få bättre självförtroende och koll när det gäller företagets ekonomi. Genom att kombinera yinyoga, intuitiva tekniker och handfast ekonomisk vägledning har vi skapat en helt unik workshop. 

Vilka programmeringar eller blockeringar styr din relation till ekonomi och pengar? Finns det vissa mönster som du tenderar att upprepa? Finns det några känslor eller tankar som dominerar dina val, som kanske inte är de bästa valen?

När det kommer till företagande så är det ju egentligen bara att sätta sig ner och googla till sig den information som behövs för att få ordning på sin bokföring och deklaration. Men vad är det som gör att det kan kännas som ett helt omöjligt uppdrag för vissa personer? Medan andra människor kämpar på med att göra allt själv, men skulle egentligen dra nytta (både ekonomiskt och tidsmässigt) av att anlita någon som skötte administrationen?

Det finns otroligt många varianter på hur blockeringar kring pengar kan upprepa sig. Vill du fortsätta leva som du gör så är det såklart helt okej. Men vill du ha en långsiktig förändring, då är ett alternativ att använda dig av intuitionen för att hitta knutarna som låst sig i ditt undermedvetna. Under den här workshopen kommer Nadia Wallin, Intuitive Coach, att guida oss genom tekniker för att jobba med just detta.

När vi kombinerar det intuitiva arbetet med fakta kan vi nå helt nya resultat och ett nytt självförtroende i företagandet. Företagets ekonomi, bokföring och skatter är ofta områden som upplevs som jobbiga, stressande och oklara. Anna Arnetz leder oss igenom ett samtal med fokus på de vanligaste frågorna och om hur sifforna kan bli levande, fakturering det roligaste med företagandet och hur du hittar en struktur som hjälper dig. Vilka ämnen vi berör beror på gruppens sammansättning och bakgrund. 

Workshopen är indelad i fyra block:

Dagen börjar med yinyoga med Anna för att landa i kroppen och dig själv och öppna upp för det som kommer under dagen. 

Därefter ger Nadia verktyg för att arbeta med att synliggöra och transformera ekonomiska blockeringar och hur du formulerar ett ”clearing statement”.

Lunchpaus. Det finns möjlighet att äta medhavd lunch alternativt besöka någon av de många restauranger som finns i området kring Vanadisplan. 

Efter lunch pratar Anna om de vanligaste frågorna om företagets ekonomi och redovisning. Inriktningen på samtalet styrs av gruppens sammansättning och det finns tid för egna frågor. För att kunna lägga samtalet på rätt nivå redan från start, får du gärna maila dina frågor till anna@annaarnetz.se i förväg. 

När vi sedan släppt taget om våra gamla föreställningar och befinner oss i ett tomrum har vi möjlighet att fylla tomrummet med precis det vi önskar. Under olika  guidade kreativa övningar visar Nadia hur vi kan lägga en beställning till universum för att manifestera det vi önskar. 

Dagen avslutas med en avslappning för att landa i och integrera det vi gjort under dagen. 

Nadia Wallin, Intuitive Coach

Jag arbetar intuitivt med både människor och djur för personlig, spirituell och emotionell utveckling. Jag utforskar med stor nyfikenhet samband mellan fysiska utmaningar och blockeringar i energikroppen. Minst lika spännande är sambandet mellan den inre världen och den yttre:

Vad händer med min omvärld om jag förändrar mitt inre?

Vad händer med min ekonomi om jag förändrar min upplevelse av den? 

Anna Arnetz, Coach, yogalärare och civilekonom

Jag arbetar med mina olika verktyg för att hjälpa dig att lyssna inåt på din sanning  för att ta makt och ansvar över ditt liv. Jag har över 25 års erfarenhet av ekonomi och redovisning och över tio års erfarenhet som egenföretagare som jag kombinerar med ett coachande förhållningssätt i det jag kallar för personlig utveckling genom företagande.