Wake up your Economy – Workshop för privatpersoner

När? Söndagen den 17 november 2019 kl 10-17

Var? Yin & Yang Yogastudio, St Eriksgatan 104, Stockholm

Vad kostar det? 2 000 kr inkl moms. Du bokar din plats via Boka direkt.

En heldag för dig som vill förändra din relation till ekonomi och pengar och samtidigt få bättre självförtroende och koll när det gäller din privatekonomi. Genom att kombinera yinyoga, intuitiva tekniker och konkreta råd om hur du tar dig an din ekonomi med större glädje har vi skapat en helt unik workshop. 

Vilka programmeringar eller blockeringar styr din relation till ekonomi och pengar? Finns det vissa mönster som du tenderar att upprepa? Finns det några känslor eller tankar som dominerar dina val, som kanske inte är de bästa valen?

Egentligen är det ju bara att sätta sig ner och googla sig fram till den information som behövs för att få ordning på sina lån och sitt sparande. Men vad är det som gör att det kan kännas som ett helt omöjligt uppdrag för vissa personer?

Det finns otroligt många varianter på hur blockeringar kring pengar kan upprepa sig. Vill du fortsätta leva som du gör så är det såklart helt okej. Men vill du ha en långsiktig förändring, då är ett alternativ att använda dig av intuitionen för att hitta knutarna som låst sig i ditt undermedvetna. Under den här workshopen kommer Nadia Wallin, Intuitive Coach, att guida oss genom tekniker för att jobba med just detta.

När vi kombinerar det intuitiva arbetet med konkreta råd kan vi nå helt nya resultat och ett nytt ekonomiskt självförtroende. Bolån, sparande, aktier och fonder är ofta områden som upplevs som jobbiga, stressande och oklara. Anna Arnetz leder oss igenom ett samtal med fokus på vanliga frågor och hur siffrorna kan bli levande, sparande lite av en utmaning och börsens utveckling något spännande att följa. Vilka ämnen vi berör beror på gruppens sammansättning och bakgrund. 

Workshopen är indelad i fyra block:

Dagen börjar med yinyoga med Anna för att landa i kroppen och dig själv och öppna upp för det som kommer under dagen. 

Därefter ger Nadia verktyg för att arbeta med att synliggöra och transformera ekonomiska blockeringar och hur du formulerar ett ”clearing statement”.

Lunchpaus. Det finns möjlighet att äta medhavd lunch alternativt besöka någon av de många restauranger som finns i området kring Vanadisplan. 

Efter lunch pratar Anna om vanliga frågor om privatekonomi, som bolån och sparande. Inriktningen på samtalet styrs av gruppens sammansättning och det finns tid för egna frågor. För att kunna lägga samtalet på rätt nivå redan från start, får du gärna maila dina frågor till anna@annaarnetz.se i förväg. 

När vi sedan släppt taget om våra gamla föreställningar och befinner oss i ett tomrum har vi möjlighet att fylla tomrummet med precis det vi önskar. Under olika  guidade kreativa övningar visar Nadia hur vi kan lägga en beställning till universum för att manifestera det vi önskar. 

Dagen avslutas med en avslappning för att landa i och integrera det vi gjort under dagen. 

Nadia Wallin, Intuitive Coach

Jag arbetar intuitivt med både människor och djur för personlig, spirituell och emotionell utveckling. Jag utforskar med stor nyfikenhet samband mellan fysiska utmaningar och blockeringar i energikroppen. Minst lika spännande är sambandet mellan den inre världen och den yttre:

Vad händer med min omvärld om jag förändrar mitt inre?

Vad händer med min ekonomi om jag förändrar min upplevelse av den? 

Anna Arnetz, Coach, yogalärare och civilekonom

Jag arbetar med mina olika verktyg för att hjälpa dig att lyssna inåt på din sanning  för att ta makt och ansvar över ditt liv. Jag har över 25 års erfarenhet av ekonomi och redovisning och över tio års erfarenhet som egenföretagare som jag kombinerar med ett coachande förhållningssätt i det jag kallar för personlig utveckling genom företagande.