Yoga

Yoga

Klasser hösten 2017

Stationshuset i Österskär, Österskärs station
Onsdagar 18.30-20.00

Yin & Yang Yogastudio, St Eriksgatan 104, Stockholm
Fredagar 12.00-13.00

Ibland håller jag extra klasser eller vikarierar på andra tider och platser, håll utkik på min facebooksida för mer info.

Vill du boka en privat klass för dig, ditt företag eller en grupp vänner går det självklart också bra. Kontakta mig för mer information och priser.

 

Jag undervisar i yinyoga, som är den yogaform som ligger mig allra närmast hjärtat. Yinyoga är en mjuk och långsam form av yoga där vi stannar en längre stund i varje position. Positionerna stimulerar energiflödet i kroppens meridianer och släpper på så sätt spänningar både i energikroppen och i bindväv, leder och ligament i den fysiska kroppen.

Jag är övertygad om att vi behöver mer yin som en motkraft mot all yang som genomsyrar dagens samhälle. Yinyogan hjälper oss att sakta ner och vända oss inåt, att hitta tillbaka till det som är vi, till vår sanning. Att titta in i oss själva längre än vad som egentligen känns bekvämt. Den hjälper oss att lyssna så att vi kan höra vår själs viskningar. För mig är yinyogan så mycket mer än vad som händer i den fysiska kroppen och att vi arbetar med leder, ligament, bindväv och muskler. För mig är yin lika mycket, eller ännu mer, att arbeta med våra känslor och förhållningssätt, att lära oss att observera, acceptera och släppa taget för att därigenom nå en förändring som är så mycket mer djupgående. Men allt hänger ihop. När vi kan få den fysiska kroppen att mjukna kan känslor få möjlighet att släppa. Och när känslor släpper kan spänningar i den fysiska kroppen släppa.